Lees onze meest gestelde vragen .

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe lang duurt het om een website te maken?
De tijd die het kost om een volledig functionele website te maken, is gebaseerd op verschillende factoren. Ontwerpwerk op maat kan 1 tot 4 weken duren, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en het aantal revisies dat u nodig hebt. De ontwikkelingsfase vereist nog eens 1 - 6 weken, afhankelijk van het aantal pagina's en de vereiste functionaliteit. Dit zijn natuurlijk algemene richtlijnen en we zullen er alles aan doen om het tijdschema dat u voor ogen hebt te realiseren.
Wat zijn de gemiddelde kosten voor een website?
Het is moeilijk om een gemiddelde prijs aan te geven, vanwege het enorme bereik in vereisten voor een site. Het is daarom helemaal afhankelijk van uw wensen. Misschien wilt u een eenvoudige website, het zogenaamde 'visitekaartje' op het web. Of u wilt een complexe webwinkel die internationaal moet gaan opereren.
Maar om u toch een indicatie te geven: een volledig aangepast, uniek websiteontwerp begint bij € 449 en de pagina-ontwikkeling is € 50 - € 75 per stuk. Prijzen voor andere diensten en functionaliteiten worden afzonderlijk in rekening gebracht. Om vooraf te weten hoe groot de investering zal zijn geven wij altijd een prijs op maat in een offerte.
NB: Genoemde prijzen zijn excl. BTW.
Wat is het CMS dat u gebruikt?
joomla logo black

Waarom?
 • Modulaire opbouw
 • Eenvoudig te beheren
 • Gebruikersrechten toekennen
 • Groot aantal templates beschikbaar
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Grote community
 • Goede support
 • Uit te breiden met diverse extensies
En last, but not least:

het is gratis!

Wij zijn een heel klein bedrijf met een beperkt budget. Bieden jullie ontwerpsjablonen aan?
Nee, wij bieden geen standaard templates. De reden daarvoor is dat wij vinden dat elke website uniek moet zijn, geheel aangepast aan de uitstraling die ú wilt hebben. Wat wij wel bieden is een op maat gemaakte template vanaf € 449,-- (excl. BTW). Over het algemeen raden we het gebruik van sjablonen niet aan, maar ze kunnen in bepaalde situaties geschikt zijn. Als u bijvoorbeeld binnen een paar dagen een site moet laten lanceren of als u een bijzonder beperkt budget hebt, is een sjabloon een acceptabele oplossing voor de korte termijn. Deze gevallen moeten echter om deze redenen de uitzondering in plaats van de regel zijn: 1. De meeste sjablonen voldoen niet aan belangrijke richtlijnen voor bruikbaarheid en zoekmachines. Als u niet aan de behoeften van uw gebruikers voldoet of als de zoekmachines uw site niet gemakkelijk kunnen indexeren, verspilt u eenvoudigweg uw waardevolle tijd en geld met deze aanpak. 2. De meeste sjablonen lenen zich niet voor snelle of eenvoudige aanpassingen. Als u ontwerpwijzigingen nodig hebt, is het belangrijk om te begrijpen dat ze uw totale kosten aanzienlijk kunnen verhogen. 3. Sjablonen die zijn gekocht bij de grote online verkopers, kunnen honderden of zelfs duizenden keren worden gebruikt, zelfs door uw eigen concurrenten. Het ontwerp van een koekjessnijder trekt niet veel blijvende aandacht. Een goed ontwerp is een weerspiegeling van uw bedrijf, uw strategie en uw publiek.
Is een ontwerp op maat echt zoveel waardevoller dan een aantrekkelijk sjabloon?
Over het algemeen raden we het gebruik van sjablonen niet aan, maar ze kunnen in bepaalde situaties geschikt zijn. Als u bijvoorbeeld binnen een paar dagen een site moet laten lanceren of als u een bijzonder beperkt budget hebt, is een sjabloon een acceptabele oplossing voor de korte termijn. Deze gevallen moeten echter om deze redenen de uitzondering in plaats van de regel zijn:
 1. De meeste sjablonen voldoen niet aan belangrijke richtlijnen voor bruikbaarheid en zoekmachines. Als u niet aan de behoeften van uw gebruikers voldoet of als de zoekmachines uw site niet gemakkelijk kunnen indexeren, verspilt u eenvoudigweg uw waardevolle tijd en geld met deze aanpak.
 2. De meeste sjablonen lenen zich niet voor snelle of eenvoudige aanpassingen. Als u ontwerpwijzigingen nodig hebt, is het belangrijk om te begrijpen dat ze uw totale kosten aanzienlijk kunnen verhogen.
 3. Sjablonen die zijn gekocht bij de grote online verkopers, kunnen honderden of zelfs duizenden keren worden gebruikt, zelfs door uw eigen concurrenten. Het ontwerp van een koekjessnijder trekt niet veel blijvende aandacht. Een goed ontwerp is een weerspiegeling van uw bedrijf, uw strategie en uw publiek.
Ik heb wat wijzigingen nodig op mijn website of sjabloon. Biedt u die service aan?
Natuurlijk kunnen wij voor u alle wijzigingen aanbrengen die u maar wilt. Wij bieden u daarvoor de volgende opties:
 • Wijzigingen worden doorgevoerd op uurbasis (€ 52,-- per uur, exclusief BTW).
 • U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten (prijsafspraken worden gemaakt in overleg).
Ik heb wat wijzigingen nodig op mijn website of sjabloon. Biedt u die service aan?
Natuurlijk kunnen wij voor u alle wijzigingen aanbrengen die u maar wilt. Wij bieden u daarvoor de volgende opties:
 • Wijzigingen worden doorgevoerd op uurbasis (€ 52,-- per uur, exclusief BTW).
 • U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten (prijsafspraken worden gemaakt in overleg).